Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

T Bockje
Brink 2
7437 AM BATHMEN

Opening hours

Mon: winkel gesloten / shop closed
Tue: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wed: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Thu: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Fri: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: winkel gesloten / shop closed

't Bockje úw topSlijter 100% craftsmanship

Fine Taste Good Living

Inspiration

Tiramisu met citroen en Limoncello Di Fiorito

Citroen tiramisu met Limoncello Di Fiorito - uw topSlijter gerecht.png Tiramisu is een Italiaans dessert. Vrijwel iedereen kent dit overheerlijke dessert maar wist u dat het per toeval pas ontdekt is in de jaren 70 van de vorige eeuw? Ado Campeol, eigenaar van ... full story

In bruin bier gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg en een glas Pasas Monastrell!

In bruin bier gestoofde gehaktballetjes met bladerdeeg - Pasas Monastrell - gerecht - uw topSlijter. Een stoofmaaltijd die het gehele jaar kan. Of het nu koud of warm is, een lekker gehaktballetje gaat er eigenlijk altijd wel in. Maar ditmaal in een krokant jasje! Neem hier een glas Pasas ... full story

Elzasser Zuurkool met een vleugje Dopff au Moulin Crémant d'Alsace-Cuvée Julien-Brut erbij!

Elzasser Zuurkool -  Dopff au Moulin Crémant d'Alsace-Cuvée Julien-Brut  - uw topSlijter gerecht.png Nu alle feestdagen voorbij zijn is een makkelijk te maken gerecht misschien wel even fijn. Met dit recept bent u zo klaar en het is lekker! De kookplaat doet het meeste werk en u kunt tijdens het ... full story

Zalm in bladerdeeg met een heerlijk glaasje Château Malène Bordeaux Blanc ernaast!

Zalm in bladerdeeg - Château Malène Bordeaux Blanc - uw topSlijter  gerecht .png Nu alle feestdagen voorbij zijn is een makkelijk te maken gerecht misschien wel even fijn. Met dit recept bent u zo klaar en het is lekker! De oven doet het meeste werk en u kunt tijdens het ... full story

Aardappels met zalm, witte (wijn)roomsaus en peultjes!

Montecillo Rioja blanco  - zalmgerecht - uw topSlijter.png De feestdagen komen er weer aan. Weet u wat u op tafel gaat zetten? Houdt u van uitgebreid koken of wilt u juist niet zo lang in de keuken staan? Dit gerecht is voor de keukenprinsen en prinsessen... full story