Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

T Bockje
Brink 2
7437 AM BATHMEN

Openingstijden

Ma: winkel gesloten / shop closed
Di: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wo: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Do: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Vr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: winkel gesloten / shop closed

't Bockje úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Wolfie's Blended Scotch Whisky

(0,0 / 5)
Wolfie's Blended Scotch Whisky
Blend van Rod Stewart

Muziekindustrie-icoon Sir Rod Stewart heeft zijn volgende release aangekondigd: Wolfie’s Whisky, een blended Scotch whisky die zijn reputatie als ‘the Cockney Scotsman’ belichaamt en hulde brengt aan zijn Schotse afkomst en brutale chappie-imago.

Ontworpen om Rod's rock-'n-roll-erfgoed te weerspiegelen met subtiele knipoogjes naar Americana, werd Wolfie's geïnspireerd door de vroege dagen van de legendarische muzikant met de Faces.
Met zijn unieke mix van rock-'n-roll-roots, Americana en Schots erfgoed brengt Wolfie's iets nieuws op de Schotse whiskymarkt. Gedistilleerd aan de oevers van Loch Lomond door een deskundig team met tientallen jaren ervaring op het gebied van whisky maken en een volledig Schots team achter het merk, heeft Wolfie's Schotland echt in het hart.

Verwijzend naar het openingsnummer van Rods album Vagabond Heart uit 1991, staat de tekst ‘Rhythm of My Heart’ op de bodem van de fles. Rod's opname van het nummer was een knipoog naar zijn eigen Schotse afkomst, waarbij hij de melodie van het traditionele volkslied Loch Lomond had aangepast.

“Wolfie’s is een boefje en met slechts een slokje neemt de whisky je mee terug naar de goede oude tijd. Verfijnd en perfect uitgebalanceerd, Wolfie’s is een verrukking zowel op ijs als gemengd in een favoriete cocktail. Het is een fijn drankje, of je nu met vrienden feest, een Keltische overwinning viert of herinneringen ophaalt met familie. Voor mij verbeeldt Wolfie’s het zorgeloze gedrag van mijn ondeugende dagen en de opwinding van wat het leven nog te bieden heeft – laat de goede tijden maar komen!
€ 33,05
Fles
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
40% vol
Soort whisky
Blended
Smaak
Wolfie’s Blended Scotch Whisky is prachtig uitgebalanceerd met smaken van verwarmende kaneel, verse vanille en gebakken appel. De whisky heeft een delicate smaak van zoete turf en peren op siroop voordat hij afrondt met gekonfijte citrusschillen en een zachte eikenhouten kruidigheid.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review