Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

T Bockje
Brink 2
7437 AM BATHMEN

Openingstijden

Ma: winkel gesloten / shop closed
Di: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wo: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Do: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Vr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: winkel gesloten / shop closed

't Bockje úw topSlijter 100% vakmanschap

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

HIGHLAND PARK TRISKELION

(0,0 / 5)
HIGHLAND PARK TRISKELION
Highland Park Triskelion is, zoals alle whisky's van dit merk, een expressie met een verhaal. De Triskelion is een symbool dat uit drie gebogen 'benen' bestaat die aan elkaar vastzitten en roteren. In diverse culturen heeft dit een verschillende betekenis en in de Keltische cultuur staat dit voor onverzettelijkheid en vrijheid, waarden die bij Highland Park hoog in het vaandel staan.

Deze gelimiteerde whisky is een bijzondere creatie. Voor het eerst (en ook gelijk voor het laatst) in de geschiedenis van Highland Park hebben drie Master Distillers tegelijkertijd gewerkt aan het creëren van deze single malt. Het gaat hier om de huidige Master Distiller Gordon Motion en zijn voorgangers Max McFarlane en John Ramsay.

Naast drie Master Distillers hebben drie vatsoorten de basis gevormd: first-fill sherry-seasoned butts, first-fill sherry-seasoned vaten van Amerikaans eiken en first-fill bourbonvaten. Dit is met een klein gedeelte uit refill vaten aangevuld om het uiteindelijke karakter van een verfijnde twist te voorzien.

Highland Park Triskelion is rijk en intens van smaak. Aangename toetsen van bittere sinaasappels gaan gepaard met invloeden van rozijnen, abrikozen, vanillle, crème brûlée en klassieke toetsen van honingheide. Een vleugje koriander voegt hier een fijne warmte aan toe. Natuurlijk kunnen licht geturfde en rokerige invloeden ook niet
€ 148,75
Fles
Huidige voorraad: 4
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Schotland
Inhoud
70 CL
Alcoholpercentage
45.1% vol
Soort whisky
Single Malt
Smaaktype Whisky
Krachtig & Rokerig
Geur
Aroma’s van Sevilla-sinaasappels, korianderzaden, crème brûlée en honing.
Smaak
Highland Park Triskelion is rijk en intens van smaak. Aangename toetsen van bittere sinaasappels gaan gepaard met invloeden van rozijnen, abrikozen, vanillle, crème brûlée en klassieke toetsen van honingheide. Een vleugje koriander voegt hier een fijne warmte aan toe. Natuurlijk kunnen licht geturfde en rokerige invloeden ook niet ontbreken.
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review