Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

T Bockje
Brink 2
7437 AM BATHMEN

Openingstijden

Ma: winkel gesloten / shop closed
Di: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wo: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Do: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Vr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: winkel gesloten / shop closed

't Bockje úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Binnenkijken bij...

Binnenkijken bij

Slijterij ‘t Bockje is de specialist in gedistilleerd, wijnen, bieren en frisdranken voor de particulier maar ook voor de horeca. In onze ruime slijterij kunt u terecht voor de meest uiteenlopende bieren, fustbieren, een hele ruime sortering malt whisky, veel wijnen, port, sherry, vermouth, likeuren, wodka, rum, jenever, beerenburger, advocaat, etc.

  

Dit uitgebreide assortiment is bij uitstek geschikt voor uw thuisparty, u bestelt de dranken, wij leveren of u haalt af en eventueel niet gebruikte flessen en fusten bier kunnen retour. U betaalt alleen wat u heeft geschonken. Samen met de medewerkers van ’t Bockje kan er een prima schatting worden gemaakt van de te bestellen voorraad dranken. Bij Slijterij ‘t Bockje treft u altijd vakbekwame mensen aan die u alles kunnen vertellen over de dranken die wij verkopen en wij zullen u ook helpen de drank(en) te vinden die u zoekt. Zelfs als de drank(en) niet in voorraad is (zijn) zullen wij hem proberen te bestellen zodat u alsnog uw drank heeft waar u naar op zoekt bent.

In overleg levert Slijterij ‘t Bockje de dranken ook bij u thuis af.

Het assortiment gedistilleerd is zeer gevarieerd, zo bezit Slijterij ‘t Bockje het grootste whisky assortiment van de regio en de andere gedistilleerde dranken zijn ook volop aanwezig.

Zo hebben wij keuze uit meer dan 1100 soorten whisky, diverse soorten wijn en bier van over de gehele wereld.

Vooral het wijn assortiment is zeer uitgebreid te noemen, van franse-, spaanse-, italiaanse-, tot en met chileense-, zuid-afrikaanse en zelfs nederlandse wijnen.

Ook importeren wij speciale wijnen die u elders niet zult vinden. Voor mooie wijn pakketten kunt u natuurlijk ook bij ons terecht, als een mooi relatiegeschenk of gewoon als kado.

Qua bieren zult u ook zeker slagen bij Slijterij ‘t Bockje, zij verkopen alle soorten bier van nederlands tot engels of duits bier, in flesjes of fusten, u zult uw ogen versteld doen staan.

Dit allemaal onder de sterke formule van úw topSlijter.

  

Dit allemaal onder de sterke formule van de Topslijter.