Onze aanbiedingen week 14-16
Weekaanbieding geldig van 03-04 t/m 23-04-2024
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
t Bockje
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Proef de lente met úw topSlijter

Proef de lente - uw topSlijter - nb

Proef de lente! Het wordt weer fleurig en kleurig buiten, daar worden we vaak zelf ook fleurig van. Alles lijkt net wat makkelijker te gaan en de dagen zijn weer langer. Lekker even buiten rommelen in de tuin of aan het huis om vervolgens lekker wat te drinken in het voorjaarszonnetje.

Maar wat zijn nu de ultieme voorjaarsdranken? Wij hebben voor deze actieperiode ook weer mooie producten voor u op een rij gezet.

Lees meer

Proef de lente met onze mooie aanbiedingen

https://uwtopslijter.yooky.nl/l/library/download/urn:uuid:8b051024-aa71-4565-bf99-57ca7119f1e4/474849_folder_mob.pdf

Het is lente, eindelijk. Lang verwacht, maar nu toch echt aangebroken. 

Daarom hebben we speciaal voor deze periode een aantal 'kleurrijke' lekkernijen in de aanbieding. Stuk voor stuk toppers uit ons heerlijke assortiment. 

Klik snel op de afbeelding hiernaast of op deze link voor onze aanbiedingen de komende periode.

Maanditems April

Klik hier voor alle aanbiedingen!

Nieuws

Jura Bourbon Cask

Jura Bourbon Cask is uw kans om het eiland Jura te ervaren; de perfecte introductie naar een wereld vol smaak, subtle smoke en sweetness. Zoete tonen van peer, kaneel en toffee fudge worden aangevuld met geroosterde pecannoten. Een volwassen, maar toch toegankelijke whisky. Jura Bourbon Cask verwijst naar de vaten die gebruikt zijn om de whisky in te laten rijpen. Benieuwd?

Lees meer

Nobushi Japanse Whisky

Nobushi is een Japanse artisanale blended whisky die wordt gemaakt van whisky’s uit de prefecturen Miyagi, Nagano en Hokkaido. Deze blended whisky rijpt nog minimaal 4 extra jaren op Amerikaanse eikenhouten vaten in Kiyokawa. De blend die Nobushi gebruikt bevat 80% malt whisky en 20% grain whisky. Het resultaat is een whisky met een geweldige balans en fijne fluwelen texturen.

Lees meer

Copper Dog Blended Malt Scotch Whisky… Scotch, maar niet zoals u het kent.

Een unieke blend van maar liefst acht single malt whisky's, langzaam met elkaar getrouwd in oude eikenhouten vaten. Het is een gemakkelijk drinkbare whisky, met aroma's van rijp fruit en een delicate, kruidige afdronk. Van knapperige appel tot pittige citrus, gedroogd fruit en vanille.
De naam Copper Dog is gebaseerd op een kleine tube met daarop een kurk die medewerkers vroeger gebruikten om whisky mee naar huis te smokkelen.

Lees meer

Dé wijn om bij het witte goud te drinken… Dopff au Moulin Pinot Blanc!

Asperges van de koude grond uit eigen land zijn vanaf medio april verkrijgbaar en dé wijn om bij het witte goud te drinken is de Dopff au Moulin Pinot Blanc! Dopff au Moulin zet op al haar flessen een zoetheidsmeter die oploopt van sec (droog), naar demi-sec (halfdroog) naar moelleux (licht zoet) naar douce (zoet). Zo weet u altijd het karakter van de wijn. De wijnen van Dopff au Moulin worden gekenmerkt door hun droge stijl.

Lees meer

Een verrassende cocktail: Licor 43 Crème Brûlée Martini!

Een nieuwe limited edition smaaksensatie met een creamy karakter van de beroemde Spaanse likeur: Licor 43 crème Brûlée. Met Licor 43 Crème Brûlée brengt het Spaanse likeurmerk een ode aan één van ‘s werelds bekendste desserts. Het is een zijdezachte, lichte likeur met de unieke smaak van Licor 43, gecombineerd met de weelderige smaak van Crème Brûlée en een hint van gezouten karamel.

Lees meer

Wat maakt de Classic Laddie, Classic?

Een typische huisbotteling en de ultieme Bruichladdich Single Malt. De Classic Laddie is een toonbeeld van een klassieke, florale en elegante huisstijl: voor 100% druppelgedistilleerd uit ongeturfde Schotse gerst en zoals altijd niet koud gefilterd en helemaal gerijpt en gebotteld op Islay. Zij is de belichaming van de waarden van de distilleerderij en van de hernieuwde, hechte band tussen gemeenschap, bodem en dram.

Lees meer
Aanbiedingen zijn geldig van 03 april 2024 t/m 23 aril 2024 (zolang de voorraad strekt en behoudens de maandaanbiedingen). Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
T Bockje
Brink 2
7437 AM Bathmen
Ma: winkel gesloten / shop closed
Di: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wo: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Do: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Vr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: winkel gesloten / shop closed
Facebook icon Twitter icon
Afmelden van de nieuwsbrief
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18