Onze aanbiedingen week 17-19
Weekaanbieding geldig van 24-04 t/m 14-05-2024
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
t Bockje
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Oranje boven!

 

Koningsdag - moederdag - uw topSlijter nb

Oranje boven! Nederland kleurt extra Oranje op 27 april. Slingers, vlaggen, markten, Hollandse spelletjes, tompoezen eten en het drinken van oranjebitter. Dit zijn een aantal kenmerken van Koningsdag. We vieren de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. En naast het eten van die oranje tompoezen en het drinken van oranjebitter weten we dat onze koning ook van een lekker biertje houdt. En zo zijn er de komende periode nog meer feestelijke momenten die we net als onze koning graag vieren met ons favoriete drankje!

Lees meer

Feestelijke aanbiedingen bij t Bockje

https://uwtopslijter.yooky.nl/l/library/download/urn:uuid:8b051024-aa71-4565-bf99-57ca7119f1e4/474849_folder_mob.pdf

Het zijn misschien wel de mooiste weken van het jaar. De kleuren schieten uit de grond, de zon wint nu echt aan kracht en we komen weer meer buiten. En zeg nu zelf, Koningsdag of Moederdag vieren in het zonnetje, daar krijgt iedereen energie van toch?

Om deze feestelijkheden extra luister bij te zetten, hebben we speciaal voor deze feestelijke periode weer mooie aanbiedingen voor u.

Klik snel op de afbeelding hiernaast of op deze link voor onze aanbiedingen de komende periode.

Maanditems Mei

Klik hier voor alle aanbiedingen!

Nieuws

Boomsma Likeuren; Limoen, Vlierbessen, Bramen en Koffie.

Het voorjaar is aangebroken! Met deze likeuren maakt u in een handomdraai de lekkerste cocktails om in het zonnetje van te genieten. De friszoete limoenlikeur maken ze van 100% biologische limoenen en bestaat uit distillaten van huisgemaakt limoentreksel, sinaasappel, munt en citroengras. Perfect voor een heerlijk frisse scroppino of een mix met tonic!

Lees meer

Het verhaal van Peachtree…

Peachtree is de eerste likeur die de geur en smaak heeft van vers geplukte perziken, gemaakt volgens een gebalanceerd recept en delicate distillatie. Het succes van Peachtree was duidelijk bij de lancering in 1984, toen 13 miljoen flessen werden verkocht binnen 10 maanden. Tegenwoordig is Peachtree de meest verkochte perziklikeur wereldwijd, verkrijgbaar in meer dan 100 landen!
Peachtree is gemakkelijk te mixen in lekkere zomercocktails.

Lees meer

Op zoek naar een sprankelende manier om het weekend in te luiden of koningsdag te vieren?

Zoek niet verder! úw topSlijter heeft goed nieuws voor alle liefhebbers van deze verrukkelijke shots. De selectie van de lekkerste shots is nu verkrijgbaar met een verleidelijke korting die u niet kunt weerstaan!  Of u nu houdt van de klassieke kracht van een Fireman shot, de zoete verleiding van een Rocketshot, of juist wilt genieten van een fruitige twist met een Flügel, bij úw topSlijter vindt u precies wat u zoekt.

Lees meer

De verrassend florale smaak van NOLET’S Gin!

Verrassend floraal en daarmee uniek onder de gins. Dat is NOLET’S Gin. Gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een weelderig bouquet van roos, perzik en framboos. Een uitstekende keuze voor wie houdt van een spannend smaakavontuur. Voor de perfecte smaakbalans en textuur worden alle gebruikte botanicals en kruiden in NOLET’S Gin eerst individueel gemacereerd en gedistilleerd en daarna uitgebalanceerd samengevoegd.

Lees meer

Belle de Brillet een natuurlijke harmonie van smaken

De intensiteit van frisse peer in de neus in combinatie met de complexiteit van cognac in de mond en vanillenoten in de afdronk. De ingrediënten: eau-de-vie van Williamspeer, cognac en suiker die doordrenkt is met verse vanille uit Madagaskar. Er worden geen additieven (karamel of aroma’s) of neutrale alcohol gebruikt. Voor 70 cl Belle de Brillet is het equivalent van 18 peren nodig!

Lees meer

Salmari: onmisbaar in de nacht.

Salmari is dé shot van het moment en brengt de nacht tot leven. In de nacht ontvouwt zich een nieuwe wereld. Avondmensen voelen zich in hun element, paradijsvogels komen los. In deze donkere uren voelt het leven magisch. Nieuwsgierigheid neemt het over, de tijd lijkt even stil te staan. Alles komt samen. Op iedere barkruk wacht een bijzonder verhaal. Start uw zoektocht met Salmari, vind uw weg naar het zwarte goud!

Lees meer
Aanbiedingen zijn geldig van 24 april 2024 t/m 14 mei 2024 (zolang de voorraad strekt en behoudens de maandaanbiedingen). Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
T Bockje
Brink 2
7437 AM Bathmen
Mo: winkel gesloten / shop closed
Tu: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
We: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Th: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Fr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Sa: 09.00 - 17.00
Su: winkel gesloten / shop closed
Facebook icon Twitter icon
Afmelden van de nieuwsbrief
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18